Keizer wordt Koene

 

Op 4 mei 2021 namen wij Keizer Design over van de familie Keizer. Vanaf dat moment hebben wij continu gewerkt aan het nog meer optimaliseren van processen, het vergroten en optimaliseren van een fantastisch team, het uitbreiden van het machine- en wagenpark en het behalen- en borgen van het gewenste kwaliteitsniveau.

Samen met ons team zijn we enorm trots op waar we nu staan en wat we in een vrij korte tijd bereikt hebben. Of het nu gaat om maatwerk meubelstoffering of seriematige producties, wij gaan elke uitdaging aan. Daarom voelt het heel natuurlijk om nu ook de naam mee te laten groeien met het bedrijf en dat we ook laten zien dat er na de overname best wel veel veranderd is.

Vanaf 1 september 2023 gaan we verder onder de naam Koene Design.

Is het een grote wijziging?

Nee, dat niet. De vertrouwde gezichten, de telefoonnummers en de kwaliteit van het werk blijven zoals u afgelopen jaren gewend was. Onder de naam Koene Design kunnen we verder werken aan onze visie: Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en materialen willen we toonaangevend zijn in onze markt. Momenteel zijn we verder aan het verduurzamen en ligt de focus op circulariteit en duurzamere materialen. Daarbij vinden we het belangrijk om ook continu aandacht te blijven houden voor mens en omgeving.

 

Wat verandert er wel?

Een logisch gevolg van de naamswijziging is dat u onze nieuwe naam ziet staan op onze uitingen. U ontvangt dus voortaan e-mail en post van Koene Design. Ons beeldmerk met de grote ‘K’ blijft, maar het webadres en de e-mailadressen worden anders.

Wij kijken enorm uit naar onze verdere samenwerking en blijven ons ontwikkelen om u ook in de toekomst goed van dienst te kunnen zijn. Heeft u vragen of bent u benieuwd of we elkaar kunnen versterken? Neem dan contact met ons op.

 

Hartelijke groet,

Patrick, Marjan en team Koene Design

Klik hier voor de Aankondiging

Koene Design staat sinds mei 2021 onder leiding van Patrick en Marjan Koene. Zij willen meubel- en maatwerk stoffering van perfecte kwaliteit bieden, maar daarnaast het bedrijf ook laten groeien.
Hiervoor zijn we voortdurend op zoek naar diverse mensen om ons team te versterken.

Momenteel hebben we geen openstaande vacatures maar stuur een open sollicitatie met CV in naar marjan@koenedesign.nl

Neem vrijblijvend contact op met de vakmensen van Koene

Inmiddels weet u alles over ons. Maar wij zijn net zo nieuwsgierig naar u. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en ontdek of wij bij elkaar passen. U bent van harte welkom en een afspraak is zo gemaakt.

Bel 0594 511 300